Basnetg.com - Premium WordPress Themes

sidebarads

NYOBAAN PESBUK BASA SUNDA

Published on: Senin, 30 Juli 2012 //

Tah ieu kanggo Ujang-Ujang jeung nyai anu hobi kana pesbuk hehehee......,kuring rek mere fasilitas ka anjeun sangkan tepas pesbuk Ujang jeung nyai basana jadi ngagunakeun basa Sunda,apan ari umumnamah make basa inggiris nya?di seting weh ku basa endonesa da puguh teu kaharti tea waswiswes?

tah ku pasilitas ieumah basana bisa di kastem make basa sunda.bisi Ujang jeung Nyai rek nyobaan ieu pasilitas mangga kantun di kenyot wae sopwerna didieu,

lamun GREASENMONKEY-na geus ka install.....Ujang jeung Nyai tinggal nginstal scriptna anu aya didieu ,,,,,sanggeus kitu,sok we tinggal di restart heula Mozilla firefox Ujang jeung Nyai,terus cobaan asup deui ka pesbuk,,,,,,,epektip jeung henteuna mangga wae cobaan ku sorangan !! Wilujeng nyobian !!

0 komentar for "NYOBAAN PESBUK BASA SUNDA"

Leave Reply

More on this category »?max-results=8">Label 13'); document.write(" More on this category »?max-results="+numposts8+"&orderby=published&alt=json-in-script&callback=showrecentposts8\"><\/script>");

Sample Gadget

Sample Gadget 2

Label 5

Label 1

CARITA RAHAYAT

Label 2

CARITA RAHAYAT

Label 3

More on this category »

Trending Topic

SAJARAH
Diberdayakan oleh Blogger.

Feed!

RSS Feed!
RSS Feed!
RSS Feed!
Subscribe to our RSS Feed! Follow us on Facebook! Follow us on Twitter! Visit our LinkedIn Profile!
Feed!

Label 12

Random Post

  • motor matic injeksi irit harga murah
    asiabet188 agen bola sbobet terpercaya
  • Pengikut

    Comment